Fijn dat u de moeite neemt een kijkje te nemen op mijn website!

Vanuit het idyllische Gouda ben ik mijn juridische adviespraktijk gestart en sinds maart 2013 zet ik dit voort vanuit het - minstens net zo mooie - Rotterdam.  

Inmiddels heb ik jarenlang ervaring als jurist op verschillende rechtsgebieden en geef ik juridisch advies aan zowel de horeca als ook aan de particulier.

Mijn insteek in elke kwestie is om deze zoveel mogelijk buiten de rechter om op te lossen. Ik zal dan ook - indien van toepassing - adviseren om met de wederpartij in onderhandeling te treden. Als blijkt dat dit helaas niet tot de mogelijkheden behoort, kan ik namens u een juridische procedure starten, waarbij ik u zal vertegenwoordigen. Mocht u al gedagvaard zijn door de tegenpartij, neem dan vooral ook contact op! Wellicht dat de zitting toch nog kan worden vermeden. Het juridisch advies dat ik geef staat dus voor betrokkenheid bij de particulier en de horeca.

Daarnaast ben ik van mening dat je pas een goed jurist bent als je je cliënt meedeelt dat er een grote kans is op succes, maar juist ook als je je cliënt laat weten dat de zaak juridisch gezien zo goed als kansloos is. In het laatste geval laat ik het u júist weten, zodat u uw uitgaven kunt beperken.

Wilt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek of heeft u vragen, neemt u dan contact op via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.

Tel: +31 (0)6 23 20 92 69

E-mail: info@gracajuridischedienstverlening.nl

KVK nummer: 53022831

met vriendelijke groet,

mw. mr. S.L.L. (Sonja) da Graça


 

 

 

 

 

 

UA-24831732-1